Om oss – företaget bakom Watchia.se

Laddar...

Vilka är Watchia.se?

Svenskt, danskt och norskt i Norden, ger trygghet
Watchia.se är resultatet av ett långtgående samarbete mellan två av Nordens största återförsäljare av märkesklockor. Det danska företaget Reverie ApS och norska Reverie Norge har redan flera erkända klockbutiker på internet, så som Klockor.se, Klockgiganten.se, Klokkegiganten.no, UrKompagniet.dk och Ure.dk. Bolagen är registrerade i Sverige, Norge och Danmark, och underordnat lagstiftningen i dett land som det riktar sig till (i detta fall, Sverige och svensk lag), – vilket ger dig, som kund och brukare, maximal trygghet.

Med ett enormt urval av lagerförda klockor, så är vår leveranstid betydligt kortare än de flesta nätbutiker, som inte lagerför lika mycket. Som auktoriserad återförsäljare av alla våra märken, så är du garanterad en äkta klocka med officiell garanti/service, när du handlar hos oss.


Senaste recensioner från våra kunder


Vilka samarbetar vi med?

Standardleverans:
Vi väljer det billigaste alternativet, vilket troligtvis blir direkt till din brevlåda, utan spårningsnummer.

Leverans via PostNord
För maximal trygghet så skickas försändelsen med en spårningskod, så att paketet kan spåras hela vägen. Försändelsen levereras till ditt lokala postombud, och du blir aviserad med digital avi (om du har postnords app) eller kod.

Betalning: Visa, MasterCard, Klarna Faktura eller Klarna Avbetalning
Betalningsmetoderna i vår nätbutik kontrolleras av NETS, som gör säkerhetsgodkänning av nätbutiker som vill använda sig av betalningskort, som t.ex. Visa, MasterCard m.fl.. Betalning med betalningskort sker via en säker förbindelse, krypterad med SSL (Secure Socket Layer), och kan inte (tjuv-)läsas av någon annan part. Den säkra förbindelsen angivs med ett litet hänglås i din webb-läsares nedre högerkant. Watchia.se har ej tillgång till din kortinformation vid något som helst tillfälle, och vi använder oss av... QuickPay och Klarna, som är godkända av NETS. Klarna.com står för faktura och avbetalning.

Klockmärken
Vi erbjuder våra kunder de senaste modellerna, 100% äkthetsgaranti samt snabb service, oavsett om det gäller reklamation, byte eller något annat. För att kunna erbjuda detta så köper vi direkt från tillverkarna och/eller deras officiella agenter. För tillfället så är vi utsedda som auktoriserade återförsäljare av klockor från:
Adidas, Bulova, Casio, Calvin Klein, Carrie Taylor, Certina, Citizen, Daniel Wellington, Diesel, DKNY, Dyrberg/Kern, Festina, Fossil, Gant, GC, Guess, Hello Kitty, INEX, Invicta, Jaguar, Kyboe, LEGO, Michael Kors, Mockberg, Nixon, Police, Pulsar, Prevetti, Seiko, Sekonda, Skagen, Swiss Military Hanowa, Tommy Hilfiger, Tissot, Triwa, Wenger, WobL

Vi saluför enbart produkter från märken som utsett oss till deras officiella återförsäljare, så att handla från oss innebär fullständig säkerhet för dig, som kund och brukare.

Seiko casio skagen citizen fossil Paul Rich oceanx gant boss tommy hilfiger maserati michael kors oris vincero movado

Klicka här för att se märkena som vi är auktoriserade återförsäljare av

Administrativ fakta Sverige är:
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Org.Nr Sverige: 502072-5627
E-mail: Använd detta formulär

Administrativ fakta Danmark
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark
CVR Danmark: 33260954
E-mail: Använd detta formulär

Administrative fakta Norge
Reverie Norge
Postboks 54 Nordstrand
1112 Oslo
Norge
Org.nr: NO.914178630.MVA
E-mail: Använd detta formulär


Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;