Prisgaranti hos Watchia

Laddar...

Vi är nog alla bekanta med situationen då vi har köpt en vara som strax efteråt fått priset nedsatt; eller att vi upptäcker att den var billigare hos någon annan. För att du ska slippa oroa dig över detta, så har vi infört prisgaranti på alla våra varor!


Med vår prisgaranti så kan du tryggt köpa dina varor till marknadens bästa priser. Säljer något annat företag, klockan billigare, så matchar vi priset. Följande krav gäller:

  • Butiken som säljer varan, ska ha den i lager
  • Det ska vara ett svenskt företag i Sverige (med momsregistreringsnummer)
  • Butiken ska vara en officiell återförsäljare av märket - enbart officiella/auktoriserade återförsäljare kan garantera varans äkthet.
  • Varan ska vara helt identisk med vår (och får inte heller vara begagnad)
  • Vi matchar den totala kostnaden - eventuella fraktkostnader inberäknas
  • Det måste finnas bevis/dokumentation, t.ex. en länk, så att vi kan se med egna ögon - att någon annan hade lägre pris
  • Prisgarantin gäller ej varor köpta vid auktion, live-shopping, mängdrabatter, förhandsbokningar eller under begränsad tid/i begränsat antal. Och inte Garmin


För att kunna behandla ditt ärende så fort som möjligt, så ber vi dig att kontakta vår kundservice. Var god och kom ihåg att dubbelkolla så att alla krav är uppfyllda samt att du har dokumentation/bevis/länk som du skickar med.

Om ditt ärende faller inom ramarna, men du upptäcker det först efter betalning, så får du mellanskillnaden som ett elektroniskt presentkort.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;