Betalning och säkerhet

Laddar...

Betalning: Välj mellan Visa, MasterCard, JCB, American Express, PayPal, Klarna Faktura eller Klarna Avbetalning
De erbjudna betalningsmetoderna kontrolleras av NETS, som gör säkerhetsgodkännande av internetbutiker som vill acceptera kortbetalningar med Visa, Mastercard, JCB, American express. All data SSL-krypteras (Secure Socket Layer) via en säker förbindelse, som markeras med ett hänglås i din webb-läsares högra nederkant. Watchia.se har ingen tillgång till kortinformationen vid något som helst tillfälle.

Betalningsmetoder

Klarna Faktura, utan extra avgifter
Om du väljer att handla via Klarna Faktura så får du en faktura som du, avgiftsfritt, har 14 dagar på dig att betala. Klarna erbjuder även avbetalning, där du kan dela upp beloppet på 3 - 36 månader istället för direktbetalning. Observera att då tillkommer startavgift, månadsavgift, effektiv ränta (11-21%) samt eventuell årsränta. Läs mer hos Klarna.

Om Watchia.se

Watchia.se är resultatet av ett samarbete mellan två av Nordens största försäljare av märkesklockor. Norska Reverie AS och danska Reverie ApS har redan tidigare flera välrenommérade klockbutiker i Skandinavien, så som Klockor.se, Klokker.no, UrKompagniet.dk och Ure.dk. Bolagen är registrerade i Sverige, Norge och Danmark, och därför underordnat svensk lagstiftning, – vilket ger dig, som kund och brukare, maximal trygghet.

Med ett enormt urval av lagerförda klockor, så är vår leveranstid betydligt kortare än de flesta nätbutiker, som inte lagerför lika mycket. Som auktoriserad återförsäljare av alla våra märken, så är du garanterad en äkta klocka med officiell garanti och service, när du handlar hos oss.

Administrativ fakta Sverige är:
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Org.Nr Sverige: 502072-5627
E-mail: Använd detta formulär

Administrativ fakta Danmark
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark
CVR Danmark: 33260954
E-mail: Använd detta formulär

Administrative fakta Norge
Reverie Norge
Postboks 54 Nordstrand
1112 Oslo
Norge
Org.nr: NO.914178630.MVA
E-mail: Använd detta formulär


Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;