Kontakta oss

Laddar...

Kontakta oss

Var god och fyll i alla fälten, och SKICKA sedan


Ämne

Obs!
Vid ogiltig reklamation faktureras 400 kronor i fragt och administrationsavgift. Om skadan är självförvållad eller består i normalt slitage så är reklamationen ogiltig. För en översikt av varumärkenas reklamationspolicy, gå till Klicka här.

  I denna text hittar du de tre vanligaste frågorna, och svar på dessa. För att se svaret, klicka på frågan.
  Hittar du inte svaret på din fråga här, så skicka den via formuläret nedan.


 1. Jag köpte just en klocka och nu står det att den är slutsåld?

  När du gjort ditt köp så tar systemet genast bort ett exemplar av varan från vår lagerlista, för att reservera den för dig. Om det bara fanns ett exemplar kvar, så markeras varan som slutsåld. Detta gäller dock endast för nästa köpare, och påverkar inte ditt köp. Din klocka skickas direkt (om du beställt före klockan 16.00), och anländer till dig så fort som Posten levererar.

 2. Hur justerar jag armbandet?

  Vi kan rekommendera det här verktyget till klockor med länkarmband:
  Verktyg för länkjustering

 3. Klockan är inte något för mig, och jag vill returnera den - hur gör jag?

  Vi hänvisar till punkten ångerrätt i våra handelsvillkor. Här vill vi dock understryka att alla returneringar bör skickas som paket med track&trace. Skickas det med frimärken utan track&trace sker försändelsen på eget ansvar. Fyll först i vårat kontaktformulär här under, för fortast möjlig returbehandling.


Om frågor kvarstår kan detta hjälpa:


Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;