Laddar...

Jag har mottagit min beställning, men jag önskar byta/ångra köpet. Vad/hur skall jag göra?
Vi hänvisar till våra köpvillkor under punkten Ångerrätt/byte.

Är det garanti på klockorna?
Alla klockor säljs med märkestillverkarens officiella garanti/reklamationsrätt, som är på minst 2 år. Enskilda tillverkare har utökad garanti, men inga klockor har mindre än 2 års reklamationsrätt. Ytterligare information om enskilda märkens garantier/reklamationsrätt kan du läsa om här.

Är ni auktoriserade/officiella återförsäljare?
Ja, vi är auktoriserade/officiella återförsäljare av alla märken som vi saluför.

Levereras klockan med dokumentation och tillbehör?
Klockorna levereras i originalask, med originalemballage, precis som i en affärslokal. Alla extra tillbehör/dokumentation som hör till produkten, medföljer naturligtvis.

Är alla klockorna äkta?
Ja, vi säljer enbart äkta klockor, som kommer direkt från tillverkarna (eller deras officiella agenter).

Jag har inte fått någon beställningsbekräftelse - Har det hänt något? Vad skall jag göra?
Det skickas automatiskt en beställningsbekräftelse när beställningen är genomförd. Om du inte har fått det, inom några få minuter, så har det fastnat i ditt spam-filter, eller så har du råkat skriva in fel epostadress. Kontakta oss här så skickar vi om din beställningsbekräftelse.OBS! - Har du Hotmail, Live, Yahoo eller Gmail epostkonto, så händer det ibland att vi blir filtrerade som spam, så kolla gärna ditt spamkonto, innan du kontaktar oss.

Jag har precis gjort ett köp, men nu står varan som restorder/utsåld?
Direkt när någon gör ett köp/lägger en vara i varukorgen, så ändrar vårt automatiska system lagersaldot. Detta görs för att reservera varan åt dig, och innebär bara att den är (tillfälligt) utsåld - vad gäller alla andra..

Hur är det med frakt och moms?
Varornas priser är inklusive moms, och inga ytterligare avgifter tillkommer, förutom fraktkostnad. Vi erbjuder för tillfället följande alternativ: Standardleverans för 69 kr, troligtvis direkt till din brevlåda - utan spårningskod. PostNord för 115→125 kr, skickas med spårningskod och får troligtvis hämtas ut hos ditt lokala ombud.

Vad händer om klockan går sönder?
Alla klockor som är inom den officiella reklamationsperioden kan sändas till oss för reparation/ersättning (först så måste du dock fylla i formuläret online här). Observera att reklamation endast gäller produktions- och/eller materialfel.

Detta innebär att reklamationsrätten inte omfattar:
- skador, som orsakats av felanvändade eller oaktsamhet.
- skador, som ej är p.g.a. material- eller produktionsfel.
- fuktskador på klockor som inte är vattentäta (minimum 10 atm / 100 meter).
- serienumret är skadat är försvunnet.
- originalbevis ej är medskickat.
- ytskador på länk, glas, armband eller boett.

Reklamationsrätten gäller vanligtvis ej heller för batterier, armband, krona, kristaller eller annan utsmyckning, förutom om vi uppmärksammas om detta ganska omgående efter det att du har emottagit klockan. Du kan läsa mer om reklamationsrätten här.

När reklamationen är gjord, och klockan har kommit till oss - så sänds klockan till märkets egna verkstad för inspektion, och eventuell reparation/byte. Läs här för behandlingstid för reklamationer.

Klockan kändes inte rätt för mig, och jag önskar att häva köpet.
Det är inga problem. Vi hänvisar till punkten "Ångerrätt" i våra försäljningsvillkor. Observera! Du måste fylla i retur-/bytesformuläret på baksidan av vår faktura, och själv stå för kostnaden av returen till oss (använd gärna vår returetikett, så dras 50 kr från din återbetalning).

Hur levereras paketet?
Standardleverans är det billiga alternativet, troligtvis utan spårningskod - direkt till din brevlåda. PostNord är ett dyrare alternativ, men där får du spårningskod och får hämta ut paketet hos ditt lokala ombud.

Levererar ni utanför Sverige?
Ja, vi levererar även till Norge, Danmark, Finland og Storbritannien. För Grönland och Färöarna så tillkommer 200 kronor i frakttillägg. OBS! Till Färöarna/Grönland så säljer vi momsfritt.

Har ni klockor i eget lager?
Alla klockor som har leveranstid på 1-4 vardagar, finns i eget lager... och aktuell lagerstatus står på varje produkts egna sida, tillsammans med förväntad leveranstid.

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?
Vi accepterar betalning med Visa og Mastercard. Klarna erbjuder faktura med 14 dagars förfall, utan extra kostnader, eller flera olika längder av avbetalning. Observera att val av Klarna Faktura/Avbetalning resulterar i en kreditutvärdering av dig.

Jag letar efter en klocka som jag inte hittar hos er.
Om du letar efter en speciell modell, som du inte kan hitta hos oss, sänd oss en förfrågan via vårt kontaktformulär. Vi kan vanligtvis skaffa fram de alla flesta modellerna till de märken som vi saluför, så länge som den inte har utgått ur produktionen.

Kan jag beställa via telefon?
Tyvärr så säljer vi enbart "online".

Handlar ni med begagnade klockor?
Nej, absolut inte.

Hur lång leveranstid?
På varje produkts egna sida så står förväntad leveranstid. Alla beställningar gjorda innan klockan 15.00 (arbetsdag), skickas samma dag. Beställningar gjorda efter klockan 15, skickas nästkommande arbetsdag. Därefter gäller postens normala leveranstider (ju längre norrut, desto längre förväntad leveranstid).

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;