Laddar...

Byten
Vi erbjuder bytesrätt på 365 dagar, vilket räknas från dagen som du mottager varan. Samma villkor som vid ångerrätt, vad gäller skick och ansvar på produkterna. Meddela oss at ni önskar att byta, och inkludera ditt namn, adress, e-post och beställningsnummer. Vi kommer att skicka dig en länk, via e-post, där du kan bestila den nya produkten och eventuellt betala mellanskillnaden till oss. Därefter skickar vi den nya produkten till dig.

Ångerrätt
Du har 14 dagars ångerrätt. För att ångerrätten skall gälla, så måste du sända oss skriftligt besked inom 14 dagar, efter det att du mottagit varan. Returformulär finns på baksidan av din faktura.

Användande av ångerrätten
Om du ångrar din beställning innan vi har sänt iväg den, så skall du omgående använda vårt kontaktformulär, och kom ihåg att fylla i beställningsnummer, namn... och orsaken till att du ångrar köpet.

Viktigt! Du måste fylla i retur-/bytesformuläret (på baksidan av fakturan), innan du sänder tillbaka klockan. Om du önskar byta till annan produkt, välj "Byte". Om du vill häva köpet, och få pengarna tillbaka, så väljer du "Retur".

Det finns flera leveransmetoder hos PostNord, likväl som hos andra bolag (t.ex. DHL, Schenker). Vi rekommenderar att du skickar med "track & trace" (spårningskod), eftersom det minimerar risken att paketet försvinner under transporten. Transporten från dig, till oss, är ditt ansvar. Om varan inte kommer tillbaka till oss, så betalar vi inte tillbaka några pengar. Om varan skadas på vägen, så betalar vi inte tillbaka (fullt pris). Alla kostnader för tillbakatransporten står kunden för. OBS! Varan kan inte levereras personligen, till vår firmaadress.

Om varan är skickad så kan du enbart ångra köpet genom att återsända produkten, i samma paket som vi skickade ut den, till:
Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark

Vi tar ej emot paket som sänds utan porto, eller med postförskott. Vi förbehåller oss rätten att kräva 250 kronor i porto- och administrationsavgifter, för outlösta beställningar.

Kom ihåg att skicka med bevis för att varan är köpt hos Watchia.se. faktura, bytesformulär, returformulär.
Vi återför beloppet till varifrån det kom. Observera dock att bolag som t.ex. MasterCard kan reservera beloppet i upp till 30 dagar.

Vi kommer att skicka dig en länk, via e-post, där du kan bestila den nya produkten och eventuellt betala mellanskillnaden till oss. Därefter skickar vi den nya produkten till dig.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;