Citizen
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

Artiklar 1-48 av 281

Sätt stigande sortering
Sida
per sida

Citizen

Citizen har länge varit före sin tid. Märket kännetecknas av innovativ teknologi och extrem precision som är både spännande och vacker. Citizen är byggd på ett fundament som innebär att produkten och kundens önskemål alltid står i centrum. Som ett resultat av detta har Citizen introducerat många banbrytande produkter som har ändrat klockindustrin radikalt och gett Citizen ett globalt erkännande. Det är inte utan grund att Citizen har lyckats bli en av de mest framgångsrika klockproducenterna i världen. Märket erbjuder speciellt avancerade funktioner för både sport- och businessmän och kvinnor. Med andra ord erbjuder Citizen klockor till alla olika tillfällen med dess variation av design och material.

Watchia är utnämnd som officiell återförsäljare av Citizen klockor. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;