Carrie Taylor

Lexington

Details

Astoria

Details

Carrie Taylor Jewelry

Details

Classic Date Sapphire

Details
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Stone
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne
Tillverkare
Smycken färg
Smycke typ
Material

Artiklar 1-48 av 72

Sätt stigande sortering
Sida
per sida

Carrie Taylor New York

Carrie Taylor New York tar sin inspiration från ikoniska New York city (även känd som ”The Big Apple”)
Grundarna var själva där och upplevde den energi som ständigt pulserar genom staden, och såg hur de modeorienterade invånarna hade stilar som de aldrig, förr sett. De fascinerades av hur ”New Yorkarna” lyckades få accessoarerna att bli så väsentliga. Ljuset, restaurangerna, affärerna och de livliga områdena... något som bygger den enastående metropol. Grundarna beskriver NYC med orden: ”an endless source of inspiration for our designs”.
För att få inspiration och förståelse för vad de trendsättande ”New Yorkarna” föredrog, så intervjuade de folk på gatan; frågade hur de fann inspiration och skapade sin stil. Svaret var nästan uteslutande alltid: Hur de klär sig måste spegla deras personlighet, rent av; representera den.
Klockor, juveler och andra accessoarer blir då både en förlängning och en accentuering av den och dem. Många betonade att de aldrig lät sig begränsas av vad konventionellt mode dikterade, utan i stället experimenterade sig fram till vad som passade dem... nu... här. Det krävs en stabil, ibland även stor, kollektion av kläder och accessoarer, för att kunna (re)presentera ”stundens jag”, att kunna mixa ihop lite av mycket, för att täcka upp människans och våra känslolivs komplexitet. Även om man vill vara extrem, så behöver man kontrasten för att förstärka allt. En blandning av klassiskt och unikt, framhäver det unika så mycket mer, och säkrar gränsen mellan att vara unik/orginell eller galen/ett ”orginal”. Det klassiska kan och ska passa med allt, och det är de unika sakerna, och mängden samt placeringen av dem, som blir urskiljningen.
Denna insikt blev grunden för den designestetik som Carrie Taylor New York, utgår ifrån.
Carrie Taylor New York består av både klassiska, versatila, unika likväl som glamorösa stilar.
Kollektionerna binds samman av elegans, karisma och feminin formgivning som fångar själen och anden hos New York och alla ”fashionistas” som lever/verkar där. Du har kanske själv sett eller upplevt det, hos huvudkaraktärerna i ”Sex and the city”-serien. Självförtorendet, personligheten och den naturliga sofistikationen som till exempel ”Carrie Bradshaw” och ”Samantha Jones” utstrålar... den finns i dessa klockor.
Carrie Taylor New York – kan lyfta (ditt) dig!

Vi är en officiell återförsäljare av klockor från Carrie Taylor New York, vilket garanterar dig att produkten som du köper via oss, är äkta och täcks av den officiella garantin.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;