Festina
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

30 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Festina klockor

Festina är ett spanskt klockmärke som grundades 1902 av Dionisio Rodriguez. Företaget startade som en liten verkstad i Schweiz, som producerade högkvalitativa klockor för den lokala marknaden. Under de första decennierna fokuserade Festina på att producera klockor för den lokala marknaden, men på 1930-talet hade man börjat exportera sina klockor till andra länder, inklusive Spanien. Under de följande decennierna fortsatte Festina att utöka sin verksamhet och sin marknadsräckvidd.

1984 öppnade Festina sin första fabrik i Spanien, i Baskien, vilket gjorde det möjligt för företaget att öka sin produktionskapacitet och utöka sin marknadsräckvidd i Spanien och Latinamerika. Sedan dess har Festina blivit ett av de mest erkända och respekterade klockmärkena i Spanien och Latinamerika och har utökat sin räckvidd globalt.

På 1990-talet började Festina fokusera på marknaden för sportklockor och blev den officiella tidtagaren för många cykelevenemang, inklusive Tour de France, vilket bidrog till att öka dess synlighet och rykte. Festina fortsatte att förnya och utöka sitt produktsortiment och introducerade nya mönster och funktioner, såsom kronografer och vattentäta klockor.

Under de senaste åren har Festina fortsatt att utöka sin marknadsnärvaro och att förnya sig. Företaget har fokuserat på utvecklingen av ny teknik, såsom smartwatches, och har introducerat nya designs, såsom hybridklockor, som kombinerar det bästa av traditionella klockor och smartwatches. Festina fortsätter också att vara engagerad i att använda högkvalitativa material och den senaste tekniken i sina klockor, vilket hjälper till att säkerställa deras noggrannhet, hållbarhet och tillförlitlighet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;