Seiko

Classic

Details

5 Sports

Details
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Märke
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

29 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Seikoklockor för honom och henne

Med mer än 140 års erfarenhet och utveckling, så har Seiko vuxit från att vara en liten affär i Tokyo, där det såldes och reparerades klockor, till en av de största och mest kända urmakarna i världen. De är välkända för sina högkvalitativa, automatiska armbandsklockor, med några av de bästa urverken i världen. Alla deras urverk tillverkas i deras egna fabriker (oavsett om klockan är superbillig eller ”värd sin vikt i guld”), och det är japanskt hantverk när det är som bäst... i och för varje del av klockan. Unika modeller, handmålade urtavlor... detaljer att älska, och med en prislapp som alla har råd med.

Hos Seiko så hittar du många olika typer av armbandsklockor, för både män och kvinnor... och i många olika prisklasser. Astron-kollektionen bjuder på en precision, som är svår för andra tillverkare att matcha. Deras dykarur har alltid varit i framkant av utveckling och framsteg. Seiko erbjuder även klassiska klockor, cocktail-dress-klockor och under den senaste tiden så har de fokuserat på unika, mekaniska klockor. Du kan läsa mer om Seiko på deras egna hemsida: www.seikowatches.com.

Watchia.se har utsetts till: ”Official Global Brand”-återförsäljare av Seiko, vilket ger oss tillgång till deras elitkollektioner av exklusiva klockor. Som officiell återförsäljare så är produkternas äkthet garanterad, likväl som att de är nya, kvalitetstestade och kommer med alla officiella tillbehör samt giltig garanti. Om du har några frågor, hör då gärna av dig till here.

 

Fyra elit-kollektioner från Seiko

Seiko 5 Sports är en historisk kollektion av automatiska armbandsur till bra priser. De har alltid varit: ”Mycket kvalitet för pengarna”, och erbjuder några av de bästa armbandsklockorna på marknaden – i sin prisklass. Den nylanserades 2019, och består nu av moderna klockor med automatiska urverk... och ersätter de legendariska SKX-modellerna (som samtidigt togs ur produktion). Den nya 5 Sports-kollektionen erbjuder både rå och sportig look, likväl som enklare och mer eleganta klockor. Du har din stil, Seiko har klockan för dig!

Seiko Prospex är deras äventyrareklocka, som passar lika bra på land, i luften som i vattnet. Det är en utveckling av deras dykarur, som fortfarande är riktigt bra dykarur – bara det att de fungerar lika bra i andra omgivningar också. Seiko tillverkade sitt första dykarur 1965 och har fortsatt att hjälpa dykare att njuta av och i sina rätta element. Samarbeten med PADI och Save The Ocean är pågående projekt, som regelbundet resulterar i riktigt bra, begränsade och speciella modeller. Urverket i Prospex kan vara solcell, kinetisk eller automatiskt... men oavsett vilket, så är de tillverkade i Seiko's egna fabrik, i Japan.

Seiko Presage är en kollektion som består av eleganta, mekaniska klockor, med en väldigt exklusiv design... inspirerad av skönheten i cocktails och cocktail-barer. Estetiken och detaljerna är japanskt hantverk när det är som bäst, och det genomsyrar hela kollektionen – även om formgivningen ibland varierar mellan de olika modellerna.

Seiko Astron är en kollektion av de mest avancerade armbandsklockorna som Seiko har tillverkat. Otroligt urmakeri med avancerade GPS-urverk som laddas av energin från sol och ljus. Tack vare GPS-funktionen så visar de alltid rätt tid (och datum).

 

Automatisk, Solar, Kinetisk och kvarts!

I dag så är Seiko en av de mest innovativa urmakarna på marknaden, med stort fokus på den klassiska, mekaniska klockan – ett område där de har varit ledande i många år. Detta har dock inte skapat några brister annorstädes, för Seiko har ofta varit först, som t.ex. med Astron: det första batteridrivna kvartsuret (1969)... vilken nu har utvecklats och drivs av sol-/ljusenergi. Förutom sådana kvartsur, som laddas av ljusenergi (så batteriet aldrig behöver ersättas), så har de även lyckats kombinera det exakta kvarts-urverket med det funktionella och automatiska urverket (så batteribyten är överflödiga). Urverket drivs av ett batteri, men det batteriet laddas av kinetisk energi; dina rörelser. Detta är inte allt, och du lär finna en (eller ett par) Seiko-klocka som du vill äga, bära och använda.

Utöver de kollektioner som nämnts tidigare, så kan du se alla våra Seiko-klockor för män här. samt våra Seiko-klockor för kvinnor här.

Några Seiko-kategorier för att underlätta ditt sökande:

Klassiska klockor

Automatiska klockor

Solcellsklockor

Kinetiska klockor

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;