Skagen
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

28 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Skagen klockor

Skagens klockor är kända för sin enkla och minimalistiska design, ofta med rena linjer och en minimalistisk estetik. Företagets klockor är inspirerade av kuststaden Skagen i Danmark, som är känd för sin naturliga skönhet, och detta återspeglas i klockornas design. De har ett elegant och modernt utseende, och de bärs ofta av dem som uppskattar den minimalistiska estetiken.

Företaget grundades ursprungligen av två danska entreprenörer, Henrik och Charlotte Jorst, som inspirerades att starta varumärket efter ett besök i Skagen. Företaget startades 1989 och har vuxit till att bli ett välkänt och respekterat varumärke för klockor och smycken.

Ett annat intressant faktum är att företaget förvärvades av det amerikanska företaget Fossil Group 2012, vilket har bidragit till att utöka varumärkets räckvidd och popularitet. Skagens klockor säljs nu i många länder runt om i världen och har blivit kända för sina högkvalitativa och prisvärda klockor.

Dessutom har Skagen ett hållbarhetsengagemang, de har arbetat för att minska sin miljöpåverkan genom att använda mer hållbara material och processer, som att använda återvunnet material, och implementera energieffektiva metoder i sin tillverkningsprocess. Detta engagemang för hållbarhet hjälper till att särskilja varumärket från andra i branschen.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;