Laddar...

Fibex Vibrating Reminder Watch FIBEX15V10

Pris 799 kr
Fibex
Utsåld
Restnoterad
Denna sofistikerade digitala tidsenhet är noggrant tillverkad av det välrenommerade varumärket Fibex och tillhör stolt deras kollektion Fibex Reminder. Designad som en smartklocka, skryter den med en imponerande uppsättning av 15 oberoende vibrerande larm, var och en tydligt skönjbar med precision på din handled. Detta gör den till den perfekta "påminnelseklockan", skicklig på att försiktigt påminna dig om viktiga uppgifter som toalettbesök, medicinpåminnelser eller till och med vardagliga aktiviteter som att hålla sig hydrerad. De vibrerande larmen är högst effektiva men diskreta och avger ingen hörbar ljudsignal. Med en snygg bredd på 32 mm och en smal tjocklek på 9 mm är den utrustad med ett mångsidigt armband som passar vanliga mäns handleder. Dess justerbara armbandsdesign säkerställer dock att den också kan bäras bekvämt av barn, tack vare de många spännehålen. Laddning är enkelt med den inbyggda USB-anslutningen, kompatibel med datorer, power banks eller vanliga mobil-laddare (laddare ej inkluderad). Beroende på antalet aktiva larm kan klockan fungera var som helst från 6 till 20 dagar på en enda full laddning. Vi är stolta över att vara auktoriserade återförsäljare av Fibex-klockor.

Produkten finns nu i din varukorg

Produktbeskrivning

15 oberoende vibrationslarm
Klockan är tillverkad med sammanlagt 15 oberoende larm som, när de aktiveras, kommer att få klockan att vibrera i 30 sekunder vid alarmtiden (Alarm #1 vibrerar i 60 sekunder, så den kan användas som väckarklocka). Observera att det inte finns något akustiskt signal. Larmet indikeras endast genom vibration och blinkande ljus. Larmen kan stoppas genom att trycka på en knapp. Vibrationen är tillräckligt stark för att användaren av klockan diskret ska kunna påminnas om till exempel toalettbesök, medicinering eller annat, utan att andra runt omkring märker av larmet. De aktiva larmen upprepas automatiskt dagligen.

Passar både stora och små handleder
Remmens design gör att klockan kan användas av de flesta handledsstorlekar. Klockan väger endast 20 gram, så den kan användas av även mindre barn utan att den känns tung eller störande.

USB-laddning
Klockan laddas med en inbyggd USB-kontakt. Observera att det inte medföljer en separat laddare med klockan, men den kan anslutas till standardmobilladdare, bärbara datorer, powerbanks osv. Batteriets energinivå kan avläsas på klockan. Om batteriet är helt urladdat måste tiden återställas, men de senast angivna alarmtiderna sparas.

Energisparläge
Klockan är i princip konstant i viloläge, och du måste trycka på en av klockans 2 knappar för att visa klockslaget eller ställa in alarmen. Detta konstanta viloläge gör att klockan kan hålla i upp till 20 dagar utan att laddas (beroende av användning och antal aktiva larm). Det tar ungefär 1 timme att ladda klockan till 100%.

Nedräkningstimrar
Klockan har en inbyggd nedräkningstimare som kan ställas in för att räkna ned från 1, 5, 10, 15, 20, 30, 45, 60, 90, 120 eller 180 minuter, varpå endast vibrationslarmet aktiveras (ingen belysning). Det kan ställas in i "loop", så att det upprepas kontinuerligt efter ett angivet antal minuter.

Vatten
Klockan tål lätt stänk och regn, men är inte vattentät och bör generellt hållas borta från vatten.

Silikonrem
Silikonen får remmen att kännas mjuk och lätt.

Storlek
Klockans boett är 32 mm i diameter.
Boetter kommer i olika former, så inte alla är cirkelformade. Vår standard är att mäta på mitten, från vänster till höger och att exkludera kronan.

Plastboett
Boetten är tillverkad av solid plast.

Storleksguide
Klockor har med tiden blivit större, och ett damur av i dag, har vanligtvist en bredd på mellan 32 och 38 mm. Om du har "atypisk" handledsstorlek, så finns det klockor för dig också, men då bör du vara extra noga med att läsa klockans specifikationer.

Storleksguide
Klockor har med tiden blivit större. Ett typiskt herrur är i dag mellan 40 och 45 mm brett. Om du har en "normalstor" handled, så är det troligtvis perfekt för dig. Det finns de klockor vars bredd är mer och mindre, så har du en större/mindre handled (än "typiskt"), så finns det klockor för dig ändå.

produktbeskrivningen är särskilt utarbetad för Watchia.se och får ej kopieras eller modifieras! Överträdelse medför ersättningskrav.

Obs: För denna produkt ingår inte en manual på svenska, men en manual på engelska kan laddas ner online eller finns i kartongen.

Recensioner
No reviews yet ... Have an opinion? Help others decide. Share your knowledge about this product by submitting a review.
  Leverans

  Vi har följande leveranssätt:

  Leveransmetod Pris
  Standardleverans (PostNord): 5-10 vardagar 59 kr
  Expressleverans (PostNord) till närmaste utlämningsställe: 1-4 vardagar 69 kr
  Expressleverans (PostNord) till din dörr: 1-4 vardagar) 79 kr

  Obs: Detta är den beräknade leveranstiden från fraktbolagen, och inte en garanterad leveranstid.

  Mer information
  Mer information
  Diameter32 mm
  Tjocklek9 mm
  ModellnummerFIBEX15V10
  EAN5714064004083
  MärkeFibex
  KönDamklocka, Herrklocka, Barnklocka
  ArmbandsmaterialSilikon
  ArmbandsfärgLjusröd
  Armbandsbredd16 mm
  Armbandsomkrets10-20 cm
  Typ av spänneSpänne
  BoettmaterialPlast
  Transparent baksidaNej
  Färg på boettLjusröd
  Färg på urtavlaLCD/LED
  Vattenskydd1 atm (vattenspray)
  UrverkDigitalt
  Storleksguide


  Diameter; att mäta armbandsklockor
  Även om det finns klockor vars boett ej är cirkelformad, så använder vi oss ändå av det: diameter. Oavsett formen så mäter vi från vänster till höger, och vi EXKLUDERAR kronan och eventuellt annat som inte är del av den huvudsakliga boetten.
  size info

  Höjden
  Från toppen till botten, så mäter vi tjockleken, och sedan så klassificerar vi den (vanligtvis) i dessa fyra kategorier:
  Tunn: 4-6 millimeter
  Normal: 6-12 millimeter
  Stor: 12-14 millimeter
  Förstorad: 14-18 millimeter

  För jämförelse så har den nya femkronan (2016) en tjocklek av 1,95 mm

  Användarmanual
  Manual (45.98 kB)
  Verktyg och underhåll

  Köp denna klocka tillsammans med: Verktyg för länkjustering (Värde 199 kr) och Verktyg för att byta armband/länkar (Värde 145 kr) så får du en fet rabatt på köpet.

  Något som aldrig är fel att ha hemma, är medel för att fixa repor: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth samt: Beco Polywatch för borttagning av repor på klockglas - För plast - akryl - hesalit och plexiglas..

  Vi vill gärna spara data i cookies

  Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;