Laddar...

Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth

Pris 499 kr
Cape Cod
Utsåld
Restnoterad
Bland världens urentusiaster så är Cape Cod det mest välkända märket... för polering och underhåll. Det används för att polera bort ytliga rispor på metall, samt för att ge en elegant yta på armband och boett. Denna återförslutningsbara påse innehåller 2 poleringstrasor.

EXTRA: En återanvändningsbar efterpoleringstrasa i mikrofiber, medföljer. Watchia är en officiell återförsäljare av Cape Cod.

Produkten finns nu i din varukorg

Produktbeskrivning

Metallpolering
Cape Cod-dukarna kan polera mindre rispor samt ge ny lyster till din klocka. Påsen innehåller 2 dukar (med poleringsmedel redan tillsatt). Dukarna är 10 x 15 cm styck, och du kan klippa dem till önskad storlek (eftersom du bara behöver använda en liten bit per klocka). När du börjar polera så kommer duken att mörkna, kanske rent av svartna, men det är helt normalt - ett tecken på att poleringsmedlet fungerar. Medlet fungerar på nästan all metall, men du bör bara använda det på släta ytor - eftersom du kan polera bort mönster/finish. OBS! Använd ej på glas!

Återanvändning
Dukarna kan återanvändas efter bruk, även om de är mörka. Bara du lägger dem i en väl tillsluten påse.

Mikrofiberduk
Använd duken för att putsa med Cape Cods putsmedel. Duken kan tvättas och återanvändas om och om igen.

produktbeskrivningen är särskilt utarbetad för Watchia.se och får ej kopieras eller modifieras! Överträdelse medför ersättningskrav.

Obs: För denna produkt ingår inte en manual på svenska, men en manual på engelska kan laddas ner online eller finns i kartongen.

Recensioner (2)
4.5 out of 5
  Leverans

  Vi har följande leveranssätt:

  Leveransmetod Pris
  Standardleverans (PostNord): 5-10 vardagar 59 kr
  Expressleverans (PostNord) till närmaste utlämningsställe: 1-4 vardagar 69 kr
  Expressleverans (PostNord) till din dörr: 1-4 vardagar) 79 kr

  Obs: Detta är den beräknade leveranstiden från fraktbolagen, och inte en garanterad leveranstid.

  Mer information
  Mer information
  Modellnummer8821-1
  EAN746969888210
  MärkeCape Cod
  Storleksguide


  Diameter; att mäta armbandsklockor
  Även om det finns klockor vars boett ej är cirkelformad, så använder vi oss ändå av det: diameter. Oavsett formen så mäter vi från vänster till höger, och vi EXKLUDERAR kronan och eventuellt annat som inte är del av den huvudsakliga boetten.
  size info

  Höjden
  Från toppen till botten, så mäter vi tjockleken, och sedan så klassificerar vi den (vanligtvis) i dessa fyra kategorier:
  Tunn: 4-6 millimeter
  Normal: 6-12 millimeter
  Stor: 12-14 millimeter
  Förstorad: 14-18 millimeter

  För jämförelse så har den nya femkronan (2016) en tjocklek av 1,95 mm

  Verktyg och underhåll

  Köp denna klocka tillsammans med: Verktyg för länkjustering (Värde 199 kr) och Verktyg för att byta armband/länkar (Värde 145 kr) så får du en fet rabatt på köpet.

  Något som aldrig är fel att ha hemma, är medel för att fixa repor: Cape Cod Polishing Cloth + Buffing Cloth samt: Beco Polywatch för borttagning av repor på klockglas - För plast - akryl - hesalit och plexiglas..

  Vi vill gärna spara data i cookies

  Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;