Spartos
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

36 artiklar

Sätt stigande sortering
per sida

Spartos

Maskulin, kompromisslös och ständigt i framkant; tre ord som beskriver både Spartos klockor och det ikoniska krigarfolket från 600 till 400 före kristus – inspirationskällan för klockorna.
En spartansk man skulle nog utmärka sig i dag också, även om inte på samma sätt som då.
Vi försöker föreställa oss vad som hade passat den moderna alfamannens handled nu.
Den spartanska kulturen centrerade runt den idealiska människan som var något utöver det vanliga, och kunde hantera alla situationer och lösa alla problem. Inte bara ”rakt på sak, helt huvudstupa”, utan disciplinerat, rättframt, vältränad till kropp, själ och psyke... intelligent och världsvan.
Spartos vill inte vara bara ett klockmärke med ett häftigt namn; Spartos vill symbolisera en livsstil där beslutsamhet, självförtroende och välfungerande och välskött på alla plan... ligger som grund för både design och funktionalitet. En daglig påminnelse om att du vågar; möta nya utmaningar – utan fruktan.
Spartos: för urkrigaren av i dag.
Spartos tillverkar herrur; manliga, häftiga och unika klockor som ligger i framkant med formgivning. Varje kollektion har unika detaljer och ny, spännande designkombinationer – som kan överraska med sina låga priser. Snygga klockor som ökar på självförtroendet genom att tillåta dig att ”vara mycket”. Man måste inte vara en krigare, men man måste vara en man, för att bära en klocka från Spartos. Spartosklockor är gjorda för moderna män... och de ger bra valuta för pengarna – tack vare Spartos övertygelse: En häftig klocka ska kunna vara var mans möjlighet.

På Watchia säljer vi enbart klockor från märken som har utsett oss till officiella återförsäljare. Enbart äkta klockor, med officiell garanti.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;