Aistrup

Infinity

Details

Raindrop

Details

Classic

Details

Titanium

Details
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Kön
Armbandsmaterial
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Boettmaterial
Glas
Urverk
Vattenskydd
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

Artiklar 1-48 av 67

Sätt stigande sortering
Sida
per sida

Aistrup

Aistrup är ett danskägt klockmärke; inspirerat av den rena minimalism som skandinavisk designestetik är känd för. I allt från möbeldesign, kläddesign till accessoarer... vilket inkluderar klockor, så kan den avnjutas där. Faktiskt så är den minimalistiskt formgivna armbandsklockan en av de mest populära på marknaden, då den vilsamt inbjuder till beundrande blickar och inget distraherar från två av armbandsklockans viktigaste uppgifter: Visa tid + visa/ge stil.
Trots att designen är så populär, och speciellt här i Norden, så uppfattade Aistrup-grundarna att det saknades alternativet: ”Minimalistisk design till/med ett mer överkomligt pris”. Här la Aistrup sitt fokus... på klockor som inte kostar skjortan, som har en ren och minimalistisk stil och passar till de som bryr sig om stil, moderiktighet och skönheten i när de små och få detaljerna är de stora hjältarna/blickfången. Så här grundades Aistrup, som nu är ett av de största och mest kända och populära märkena, när det kommer till skandinavisk minimalism-design – och valuta för pengarna.
Aistrup har stort utbud av vackra klockor, för både kvinnor och män, med olika grader av minimalism... med rena linjer och inspirerade från naturens färger. Skandinavisk minimalism som inte har med en endaste, onödig/överflödig detalj... inte ens hos deras kronografer (som måste ha fler detaljer).
Vissa av Aistrups klockor har vare sig sekundvisare eller markörer – bara tim- och minutvisare. Minimalism är alltid modernt, för renhet går aldrig ur tiden... och det skär sig inte med någonting = det kan passa till allt.

Watchia är en auktoriserad återförsäljare av klockor från Aistrup, och detta garanterar att de Aistrupklockor som du köper från oss, är äkta... och kommer med officiell garanti.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;